Massage & Healing

 

 ~ Louise Juhlin ~

 

Massage & Healing är en kroppsbehandling där syftet är att skapa balans i både kropp och sinne. Utsätter vi oss för stress, smärta eller sjukdom så skapas obalans i kroppen. Under en behandling i Massage & Healing utförs flera behandlingstekniker i kombination av varandra för att verka på flera plan samtidigt och för att uppnå optimalt resultat. Teknikerna är inspirerade från klassisk massage, akupressur och reiki healing. Massage frigör spänningar i muskler och vävnader, akupressur balanserar organ och ger ny energi, och healing ger avslappning på ett djupt plan både fysiskt och mentalt.

 

Klassisk massage

Den klassiska massagemetoden innebär att man jobbar med kroppens mjukdelsvävnader. Syftet med massage är att lösa upp spänningar i muskler och vävnader. Massagens goda effekter är att vi andas bättre, den ökar blodcirkulationen, sänker blodtrycket och stressnivån, stärker immunförsvaret, ökar lymfcirkulationen och vår koncentrationsförmåga.

 

Akupressur

Akupressur är en teknik som kommer från traditionell kinesisk medicin. Den bygger på samma förståelse av vårt energisystem som akupunktur, men behandlingen utförs genom tryck med fingrarna i stället för med nålar.

I kroppen har vi olika cirkulationssystem såsom blodomloppet och nervsystemet, som enligt kinesisk medicin följer bestämda banor, vilka kallas meridiansystem och det är dessa punkter i detta system som behandlas.

Akupressur är en mjuk behandlingsform som ger både muskulär och mental avslappning, samt påverkar kroppens energisystem. Syftet med akupressuren är att skapa ett fritt flöde i energisystemet. Detta flöde ter sig individuellt hos var och en.

 

Reiki healing

Reiki är en uråldrig japansk behandlingsform som ursprungligen härstammar från Tibet.

 

Reiki är en form av healing – en mjuk och effektiv behandlingsmetod vid tex smärta, stress och fysiska och mentala spänningar. Denna behandlingsform arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen som aktiverar kroppens ”må-bra hormoner” tex oxytocin, och dels genom kroppens subtila energisystem. Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar. Genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet.

Den syftar till att ge klienten en djup avslappning för det väcker kroppens självläkande process till liv.

En religiös tro eller övertygelse behövs inte, varken för den som behandlar eller får behandling. Reiki kan ges och tas emot av alla oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd.

 

Jag, LouiseJuhlin är diplomerad i klassisk massage och Reiki healing, och har över 6 års erfarenhet av professionella kroppsbehandlingar. Jag har utbildats i etablerade skolor i Spanien och 2013  startade jag mitt företag inriktat på kropp och hälsa. Under mer än i ett decennium har jag breddat mina kunskaper med kurser i yin yoga, akupressurtekniker, rekreationsterapi och frigörande måleri & dans. Idag är mitt företag specialiserat på massage och healingbehandlingar, som enligt mina erfarenheter är en djupgående form av läkning och välbefinnande.

 

Behandlingen är 90 min och priset är 800kr.

 

Om du har några frågor om behandlingen eller vill boka tid.

 

E-post: gaiapraktiken@gmail.com,

Tel:  070-475 59 18.

 

Vid tidsbokning via sms eller mejl, meddela om du önskar dag eller kvällstid, så återkommer jag med lediga tider. Vid bokning får du en bekräftelse med praktisk information som är bra att veta innan besöket.

 

 

Varmt välkommen!

Louise Juhlin