PRISER

Filler

0,5ml 2 000 kr

1ml 3 000 kr

2ml 5 500 kr

.

Botox

1 omr 1 900 kr

2 omr 2 900 kr

3 omr 3 500 kr

4 omr 4 000 kr

 

Profhilio

1 behandling 3 500 kr

 

PRP-behandling INTRODUKTIONSPRIS

1 hårbehandling 3000 kr

1 hudbehandling 4000 kr

.

Skinbooster

1ml 2 200 kr

2ml 3 800 kr

 

.Läppar

Från 2 000 kr

.

Tearthroug

Från 3 000kr

.

Botox mot svett armhålor

4 500 kr

.

Botox ådernät på ben

1 800 kr

.

AquaGold / Microbotox

4 500 kr

 

Anneli Henriksson Legitimerad sjuksköterska

 

Legitimerad sjuksköterska med 1 årig specialistutbildning i dermatologisk och kosmetisk sjukvård vid Senzieakademiet Norge. Enda högskoleutbildningen i Skandinavien för sjuksköterskor i estetisk medicin. Bred kompetens inom både grund och avancerade tekniker i filler och botox.

Certifierad i de ledande märkena på marknaden i medicinsk hudvård såsom Restylane, Juvederm, Teosyal.

Certifiering från Allergan och Galderma i Botox och Belkyra-behandlingar.

Certifierad och examinerad i botox och fillerbehandlingar av världsberömda estetik läkaren Kieren Bong från Scotland.

 

Medlem av Rådet för estetiska behandlingar i Sverige.

 

Annelis vision är att kunna erbjuda trygga och säkra injektionsbehandlingar med hög servicegrad och kvalitet i fokus med naturliga resultat.

 

  Bokning sker på telefon 070-641 07 82. Är du osäker eller vill veta mer?

  Boka en gratis konsultation.

 

BEHANDLINGAR

 

Profhilio – NYHET –

​Trenden fortsätter gå mot naturliga resultat när det handlar om injektionsbehandlingar. Allt fler patienter efterfrågar snabba, snygga resultat samtidigt som det helst inte får synas att man fixat till någonting. Det ska bara anas. Fokus läggs mer och mer på hudens struktur, lyster och elasticitet. Här kommer Profhilo in som ett perfekt alternativ!

 

Profhilo är en hyaluronsyrabaserad filler/skinbooster men den är inte krosslänkad (ökad hållbarhet i huden på det stället man injicerat den och”seghet”) vilket innebär att man inte modellerar eller bygger upp med den här produkten. Den är heller inte en mesoterapiprodukt utan Profhilo är snarare en vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema som IBSA utformat. Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt.

Hyaluronsyran lägger sig i dermis och subcutis (underhuden) och flyter in precis i det yttersta fettlagret i huden och hyn plumpas ut inifrån.

 

En behandlingssession tar knappt en halvtimme och en behandlingscykel innefattar 2-3 besök. Företrädesvis med en månads mellanrum. Hyaluronsyran bryts ner successivt och en ny behandlingsomgång rekommenderas efter 6 månader.

 

 

PRP-behandling – NYHET –

PRP-behandling, även kallad vampyrbehandling, är en naturlig, enkel och smärtfri behandling mot håravfall och tunnhårighet, samt för hud med exempelvis rynkor, solskador och ärr. Behandlingen innebär att plasma med tillväxtfaktorer ur ditt egna blod injiceras i huden eller hårbotten.

 

PRP är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Vi använder patientens egna kropp för att göra en förändring av hud eller hår. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt material vi injicerar kommer från patienten själv. Enkel och fri från biverkningar. 100% naturlig behandling.

 

Alla kan kan göra en PRP-behandling och resultatet blir lika bra. Det handlar om att börja med behandlingen i tid. Har du tappat väldigt mycket hår tar det längre tid att få tillbaka håret även med PRP-behandling.

 

När tillväxtfaktorerna injiceras i de förkrympta hårsäckarna startar en mängd positiva reaktioner i huden. Stamcellerna får signaler om att produktionen av hårceller, eller kollagen vid hudbehandling, ska öka, vilket bidrar till fler byggstenar till varje cell. PRP skapar även nybildning av fler små blodkärl i anknytning till området som bidrar med ytterligare näring till hår och hud.

 

Vi brukar rekommendera 3 PRP-behandlingar till att börja med för att få igång hårväxten.

 

 

Skinbooster

Skinbooster är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppen egen hyaluronsyra. Skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Med produkterna kan vi återskapa volym och definiera kindben. Förstärka form och kontur för att reducera synliga tecken på åldrande. Släta ut rynkor och veck runt mun och näsa. Definiera läppkontur och/eller öka volym i läpparna. Mjuka upp och ta bort rynkor och linjer i panna

Skapa djup återfuktning av huden inifrån och därmed förbättra hudens ytstruktur

 

Det ger ett naturligt resultat och grundas på den unika NASHA-teknologin vars hyaluronsyra är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Det påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom det inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

Rekommenderas att göra 3 behandlingar i en kur. 1 månad mellan varje behandling.

 

 

Aquagold, eller ”microbotox”( som det också kallas)

År en ny behandling för ett fantastiskt glow! Det är behandlingen för dig om du vill släta ut fina linjer, minska porernas synlighet och storlek samt förbättra hudens struktur och på köpet få en lite plumpande effekt.

Till skillnad från andra fillers- och Botoxbehandlingar, som utförs genom att produkten injeceras i huden med en spruta, består Aquagold av 20st korta micronålar av 24 karats guld som sitter fast vid ampullen och endast penetrerar hudens övre lager och aldrig når ner till musklerna. Produkten som slussas ner är en cocktail av Botox, hyaluronsyra (fillers), vitaminer, mineraler och antioxidanter. Du kan se tydliga resultat redan efter en vecka och det håller i upp till fyra månader.

Aquagold är ett bra alternativ till nålrädda patienter som vill släta ut lite rynkor och linjer. Eller om du bara har lite trött och glåmig hy som vill ha ett litet lyft!

 

Vill du inte injektsera botox kan du göra denna behandling hos Carina. Carina använder fler olika serum som hyaluronic, pigment, scar, hair mm för just ditt problem.

Då heter behandlingen MicroGOLD.