Hudvårdsprodukter

Under uppdatering. Fler produkter kommer...

Supersunic Self-Tan-Towel

Pris: 8-pack 145:-

Supersunic self tan servett ger din hud en naturlig solbränna som varar i 5 - 7 dagar. Servetten är helt fri från alkohol och parabener och kan användas på känslig hud. Dermatologiskt och

Medicinskt testad 100% säkert!

 

Nannic UV Shiled

Pris: 398:-

En unik produkt som filtrerar 95 % av all UVA och UVB strålning! Om du vill behålla fräsch hud måste du dagligen och regelbundet skydda huden mot de skadliga effekterna av UV-strålning, för om huden exponeras för UV- strålning påskyndas åldrandet dramatiskt.

Cleansing Care

 

Nannic Cleansing concept är en komplett serie för professionell och skonsam rengöring av huden. Nannic har tagit fram ett unikt koncept med rena och naturliga produkter som är noga anpassade för hudens naturliga balans.

 

En mild Eye makeup remover helt naturlig och fri från konserveringsmedel. Baserad på doftfria komponenter i ren kokosolja som effektivt tar bort all makeup. Huden känns silkeslen och blir inte fet eller kladdig.

Pris: 265:-

 

 

En mjuk Makeup Remover som används varje kväll för att effektivt rengöra huden från makeup (även vattenfast samt foundation) och avlägsna daglig ansamling av damm, smuts och föroreningar från omgivningen.

Pris: 329:-

 

 

En lyxig Pure Ative Cleanser för både kvinnor och män som används varje morgon och kväll för att rena huden och avlägsna slaggprodukter som utsöndrats under natten. Huden får ett nytt friskt liv och förbereds inför dagens yttre påfrestningar.

Pris: 379:-

 

 

En skonsam Pore Treat Lotion (ansiktsvatten) som används varje morgon och kväll för att milt rengöra huden från smuts och makeup. Behåller hudens naturliga fuktbalans och ger huden en härlig lyster.

Pris: 329:-

 

 

En keratolytisk Willow bark peeling mask som skonsamt eliminerar döda hudceller och stimulerar tillväxten av nya celler. Har en exfolierande och anti-irriterande effekt och är mycket effektiv, särskilt mot känslig hud.

Pris: 369:-

 

Excellence box

Pris: 4799:-

Läs mer >>