Världsledare i LED fototerapi

Multi-prisbelönta Dermalux är ett världsledande och pålitligt brittiskt varumärke för professionell LED-fototerapi. Nu äntligen i Sverige!


Dermalux utsågs till årets bästa brittiska tillverkare 2018 och årets behandling i Storbritannien under fem år i rad på Aesthetic Awards, och kombinerar kliniskt bevisade våglängder av ljus med den banbrytande LED -tekniken för att leverera säkra och effektiva resultat för ett brett spektrum av hudproblem utan obehag eller downtime.


Dermalux ger omedelbar energi åt hudcellerna för att återuppliva en tråkig och trött hy och jämnar ut hudtonen. En behandling ger långvariga resultat som stimulerar hudens naturliga föryngrings- och reparationsprocesser för att främja frisk hud, påskynda cellförnyelse och jobbar mot olika hudproblem.


Vacker och hälsosam hud händer inte av en slump.


Upptäck fördelarna med Dermalux och ta reda på hur denna prisbelönta behandling kan förvandla din hud.


Medvetenheten och efterfrågan på LED-fototerapi har ökat otroligt mycket de senaste åren och idag finns det många olika applikationer som sträcker sig från professionella kliniksystem till handhållna och hemmabrukande enheter. LED -lampor monterade i en ansiktsformad mask blir alltmer populära mest troligtvis på grund av systemens låga investeringar och bärbarhet. Den fortsatta populariteten för Dermalux® som ett resultatdrivet, icke-invasivt behandlingsval beror dock främst på den kliniska effekten, mångsidigheten, kvaliteten, säkerhetsprofilen och oöverträffade lönsamheten som våra system ger.


MULTI AWARD VINNANDE BEHANDLING

Dermalux® har röstats till ”Årets behandling” i fyra år i rad och finns på över 700 estetiska kliniker, spa- och skönhetssalonger världen över.


KLINISKT BEVISADE RESULTAT

Dermalux® Tri-Wave-system kombinerar Blått 415nm, Rött 633nm och Nära Infrarött 830nm som är de mest internationellt erkända och kliniskt bevisade våglängderna för LED-fototerapi. Dermalux-systemen har förinställda behandlingsprogram för en rad hudspecifika tillstånd, kombinationsbehandlingar och protokoll efter behandling. Varje för inställt program ger en specifik kombination av våglängder vid en optimerad dos som är inriktad på det individuella hudtillståndet. Att leverera samtidiga våglängdsbehandlingar har visat sig öka effekten och påskynda resultaten. Den bästa praxisstekniken för Dermalux®-behandlingen är baserad på peer reviewed-protokoll, oberoende kliniska bevis, fallstudier tillsammans med våra kunder och vår interna rådgivande styrelse som består av en grupp ledande oberoende branschexperter.


LEDANDE TEKNIK

Dermalux® -system använder den senaste generationens Light Emitting Diode (LED) -teknologi för att leverera exakta tekniska parametrar i en riktad och fokuserad konfiguration för att säkerställa optimal absorption av ljus i huden. Att leverera fokuserad ljusenergi är nyckeln till att uppnå de bästa resultaten med LED -fototerapi. Våra skräddarsydda lysdioder har unikt utformats för optimal effekt, stabilitet och livslängd för att säkerställa det mest exakta och effektiva LED -systemet på marknaden.


En investering i Dermalux® är en investering för livet och vår brittiska design och tillverkning erbjuder en extra kvalitetssäkring.

dermalux-led-healing
dermalux-led-pigmentation
dermalux-led-rejuvenation
dermalux-led-rejuvenation1
dermalux-led-scald
dermalux-led-spot2
dermalux-led-spots

Dermalux® -system använder den senaste generationens Light Emitting Diode (LED) -teknologi


Dermalux® Blått Ljus 415nm
Antibakteriell
Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation
Förbättrar hudens klarhet
Lugnande effekt på problemhud

Dermalux® Rött Ljus 633nm
Ökar produktionen av kollagen och elastin
Minskar fina linjer och rynkor
Ökar hudens fuktighetshalt
Jämnar ut hudton och förbättrar spänst
Revitaliserar och återställer lystern

Dermalux® Nära Infrarött Ljus 830 nm
Avancerade hudföryngringsfördelar
Dämpar rodnad och irritation
Minskar åldersfläckar och pigmentering
Återställer hudens hälsa
Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden