Känn dig avslappnad, fräsch och återupplivad.


Upplev den ultimata avkopplingen och föryngringen med vårt lyxiga Japanese Head Spa, designat för att lugna dina sinnen och vitalisera din hårbotten.
Det ger inte bara en lugnande hårbottenmassage för att släppa spänningar, utan det tar också effektivt bort orenheter och ansamlingar som vanliga schampon inte kan nå, vilket främjar den allmänna hårbottens och hårets hälsa.

Förutom att rengöra hårbotten genom att ta bort talg och smuts från porerna, stimulerar vår hårbottenmassage cirkulationen, vilket främjar en känsla av avslappning och vitalisering för både kropp och själ.

Vad är ett japanese head spa?

En av nyckelfunktionerna i ett japanskt huvudspa är användningen av het ånga för att öppna upp hårsäckarna och möjliggöra bättre absorption av behandlingsprodukterna.

Detta steg följs av ett djuprengörande schampo för att befria hårbotten från ansamlingar och orenheter. Sedan kommer huvudevenemanget – en skräddarsydd behandlingsmask som löser dina specifika hårproblem, oavsett om det är torrhet, mjäll eller skador från stylingprodukter.

När masken utövar sin magi, kommer du att bjudas på ytterligare en omgång av lycksalig hårbottenmassage, som lättar på spänningar och främjar avslappning. Vissa japanska huvudspa erbjuder till och med ytterligare tjänster som hand- och armmassage eller örtte för att förbättra den totala upplevelsen.


Men vilka är fördelarna med ett japanskt huvudspa, förutom den rena överseendet med det hela? Till att börja med är en hälsosam hårbotten grunden för ett friskt hår. Genom att hålla din hårbotten i toppskick kan du förebygga problem som mjäll, klåda och överdriven fethet, vilket alla kan bidra till håravfall och håravfall.

Regelbundna behandlingar på ett japanskt huvudspa kan också bidra till att förbättra strukturen och utseendet på ditt hår. Genom att ge näring till hårbotten och återfukta hårsäckarna kommer du att märka att dina lockar är blankare, slätare och mer hanterbara.

Dessutom kan de avslappnande effekterna av behandlingen hjälpa till att minska stressnivåerna, vilket i sin tur kan ha en positiv inverkan på ditt allmänna välbefinnande.

Fördelarna med en japansk Head Spa-behandling

En japansk hårbottenbehandling har en mängd fördelar för både ditt hår och hårbottens hälsa. Vissa individer producerar klibbig talg, ett naturligt vax som produceras av körtlar vid basen av varje hårstrå, som kan vara tjockt och klibbigt, vilket leder till blockerade porer. Detta, i kombination med en flagnande hårbotten, kan skapa en miljö mogen för irritation och tillstånd som mjäll.


JAPANESE HEAD SPA INGÅR I FRISKVÅRDSBIDRAGET!